Skip to the content
  • Andelsjordbruk
    • Vad innebär andelsjordbruk?
    • Varför andelsjordbruk?
    • Att vara andelsägare
    • Det började i Japan
    • Grundvärderingarna
  • Grönsaksandel
    • Att fastställa värdet och sammansättningen på en andel
    • Areal per andel
    • Odlingsplanering
    • Exempel på odlingsplaner
    • Joe’s tips till nya andelsjordbrukare
  • Honungsandel
  • Lammandel
    • Exempel Andelslamm®
    • Andelsfår på Hamragård
  • Kombination & helkostsandelar
  • Relationsbyggandet
    • Marknadsföringsfilosofi Tjeldervik Gård
    • Den sociala jordbruksrevolutionen
    • Hitta dina andelsägare
    • Erfarenheter av receptblad
    • Avtal
    • Certifiering och andelsjordbruk
    • Varför certifiera sig?
  • Ekonomi
    • Prissättning och mängder
    • Diskussionsfrågor om prissättning
    • Kompletterande verksamheter
    • Crowdfunding
    • Bidrag & stöd
    • Logistik & effiktivitet
    • Exempel på leveransplanerare
  • Starta & driva företag
    • Planering
    • Holistiskt management
    • Företagsmodeller för andelsjordbruk
    • Bokförings- och faktureringstips
    • Att ta hjälp av volontärer
    • Att anställa
    • Försäkringar & pension
    • Erfarenheter av tidsskrivning
  • Lagar och riktlinjer
    • Lagar respektive branschriktlinjer
    • Registrera dig
    • Regler och riktlinjer vid events
    • När du ska förädla livsmedel
    • Regler och riktlinjer för grönsaksodlare
    • Regler och riktlinjer för bevattningsdamm
    • Regler och riktlinjer för äggproducenter
    • Regler och riktlinjer för biodlare
    • Regler och riktlinjer för köttproducenter
    • Regler och riktlinjer för mejeri
  • Starta andelsjordbruk
    • Startguide för producenter
    • Startguide för konsumentdrivna andelsjordbruk

Handbok för andelsjordbruk

  • Andelsjordbruk
    • Vad innebär andelsjordbruk?
    • Varför andelsjordbruk?
    • Att vara andelsägare
    • Det började i Japan
    • Grundvärderingarna
  • Grönsaksandel
    • Att fastställa värdet och sammansättningen på en andel
    • Areal per andel
    • Odlingsplanering
    • Exempel på odlingsplaner
    • Joe’s tips till nya andelsjordbrukare
  • Honungsandel
  • Lammandel
    • Exempel Andelslamm®
    • Andelsfår på Hamragård
  • Kombination & helkostsandelar
  • Relationsbyggandet
    • Marknadsföringsfilosofi Tjeldervik Gård
    • Den sociala jordbruksrevolutionen
    • Hitta dina andelsägare
    • Erfarenheter av receptblad
    • Avtal
    • Certifiering och andelsjordbruk
    • Varför certifiera sig?
  • Ekonomi
    • Prissättning och mängder
    • Diskussionsfrågor om prissättning
    • Kompletterande verksamheter
    • Crowdfunding
    • Bidrag & stöd
    • Logistik & effiktivitet
    • Exempel på leveransplanerare
  • Starta & driva företag
    • Planering
    • Holistiskt management
    • Företagsmodeller för andelsjordbruk
    • Bokförings- och faktureringstips
    • Att ta hjälp av volontärer
    • Att anställa
    • Försäkringar & pension
    • Erfarenheter av tidsskrivning
  • Lagar och riktlinjer
    • Lagar respektive branschriktlinjer
    • Registrera dig
    • Regler och riktlinjer vid events
    • När du ska förädla livsmedel
    • Regler och riktlinjer för grönsaksodlare
    • Regler och riktlinjer för bevattningsdamm
    • Regler och riktlinjer för äggproducenter
    • Regler och riktlinjer för biodlare
    • Regler och riktlinjer för köttproducenter
    • Regler och riktlinjer för mejeri
  • Starta andelsjordbruk
    • Startguide för producenter
    • Startguide för konsumentdrivna andelsjordbruk

Handboken om andelsjordbruk är skapad av föreningen Andelsjordbruk Sverige 2020


OM FÖRFATTARNA


Kommunikation & Marknadsföring